1 Δεκ 2015

Ανακοίνωση σχετικά με τον 6ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά και τιμή που επικοινωνώ μαζί σας με την ευκαιρία του 6ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που διοργανώνει ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος εις μνήμην της Βίκυς Ζαχαρίου και του Δημήτρη Μανιού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ανακοινώσει τα αποτελέσματα του 6ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού (Ποίηση, Έμμετρη σατιρική ποίηση, Διήγημα, Νουβέλα, Μυθιστόρημα, Θεατρικό έργο, Δοκίμιο, Μουσικός στίχος) καθώς και του 1ου Διαδικτυακού Διαγωνισμού Τέχνης (Ζωγραφικής, Φωτογραφίας, Αγιογραφίας).

Θα ήθελα να επισημάνω στους συμμετέχοντες ότι στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν θα δείτε τα ονόματα όλων αυτών που προκρίθηκαν στις 4 πρώτες θέσεις, δηλ. Αριστείο, 1ο Βραβείο, 2ο Βραβείο, 3ο Βραβείο. Η κατηγορία του βραβείου θα ανακοινωθεί στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μετά τις εορτές των Χριστουγέννων.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας καθώς και ο χρόνος διεξαγωγής της. Η παρουσία θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς δε θα δοθούν βραβεία σε όσους δεν παρευρεθούν αυτοπροσώπως ή μέσω εκπροσώπων τους. Όσοι συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να έρθουν στην εκδήλωση και ενδιαφέρονται να παραλάβουν το βραβείο τους, αυτό θα τους αποσταλεί με courier, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, με δικά τους έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να ενημερωθούμε εκ τον προτέρων για την παρουσία σας στην εκδήλωση.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Κριτές της Επιτροπής καθώς και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του λογοτεχνικού διαγωνισμού. Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε λάθος στα αποτελέσματα ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email kypriakosellinismos@yahoo.gr . Θα ήθελα ακόμα να ευχηθώ σε όλους όσους έλαβαν μέρος σ’ αυτή την Μεγάλη Γιορτή της Λογοτεχνίας κάθε επιτυχία και εκπλήρωση των φιλότιμων και αξιέπαινων προσπαθειών σας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες σας ξεχωριστά για την συμμετοχή σας.


Dr. Ηρακλής Ζαχαριάδης
Πρόεδρος Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ.)