29 Δεκ 2015

Έκδοση Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Φιλολογική Πρωτοχρονιά έχει ήδη εκδοθεί!

Ο επιμελητής της έκδοσης και Πρόεδρος του ΕΠΟΚ κ. Ηρακλής Ζαχαριάδης, παραχώρησε όλα τα δικαιώματα της έκδοσης στον ΕΠΟΚ (σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ) και ανακοινώνουν τα εξής: 


1. Όσοι συνεισέφεραν στην Κυπριακή Φιλολογική Πρωτοχρονιά με κείμενα, ποιήματα ή άλλα έργα τους, αποτελούν "Ειδικούς Συνεργάτες" αυτής. 

2. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό των 30 ευρώ, θα δικαιούνται να:
  • παραλάβουν τη Συλλεκτική Έκδοση του Έργου, η οποία φέρει ειδική σήμανση, είναι υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚ και θα κυκλοφορεί σε περιορισμένα, αριθμημένα αντίτυπα
  • αγοράσουν όσα επιπλέον αντίτυπα του έργου επιθυμούν στην προνομιακή τιμή των 7 ευρώ
  • εγγραφούν ως μέλη του ΕΠΟΚ (αυτόματα) χωρίς καταβολή επιπλέον συνδρομής
3. Ειδικά για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν το βιβλίο κατά την ημέρα της εκδήλωσης για τη απονομή των βραβείων του 6ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, η  τιμή πώλησης θα ανέρχεται σε 15 ευρώ για ένα αντίτυπο, 25 ευρώ για δύο και 30 ευρώ για τρία αντίτυπα και τα έσοδα θα διατεθούν και για τη στήριξη του ΕΠΟΚ.


Εμείς θα συνεχίσουμε με την επίδοση του 2ου τόμου σύντομα και για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να μας στείλετε από τώρα τα έργα σας (βραβευμένα ή μη) για να αρχίσουμε την επιλογή  των πιο αντιπροσωπευτικών για την επόμενη Κυπριακή Φιλολογική Πρωτοχρονιά. Σας υπενθυμίζουμε επίσης οτι ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ έχουν εκδόσει έως σήμερα οι: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ και ΚΡΗΤΗ, ενώ από φέτος αποκτά και η ΚΥΠΡΟΣ μας.

Η συμβολή όλων σας στην επιτυχή διάδοση του φιλόδοξου τούτου έργου είναι παραπάνω από απαραίτητη και βασιζόμαστε στον καθένα από εσάς -τους φίλους και συνεργάτες μας- για τη θετική πορεία του!

Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία, Χαρά και Επιτυχίες σε Όλους!

Με εκτίμηση,
Dr. Ηρακλής Ζαχαριάδης