14 Οκτ 2017

Aνακοίνωση-Πρόσκληση προς τα μέλη του Ε.Π.Ο.Κ.

                                                                       
                                                                                                                                             14.10.2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ε.Π.Ο.Κ., 
       Eπειδή η εικόνα του συλλόγου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την σοβαρότητα με την οποία εκφέρουμε τις δράσεις αλλά και τις σκέψεις μας προς την κοινωνία, είναι απαραίτητο πριν αυτές εκτεθούν μέσω της ομάδας  του συλλόγου στο διαδίκτυο,  να έχουν εξετασθεί με κάθε προσοχή, τόσο από το μέλος που τις εκθέτει όσο και από τα υπεύθυνα όργανα του συλλόγου, ώστε να αποφεύγονται παρανοήσεις και λάθος εντυπώσεις.
     Για το λόγο αυτό στο εξής όλες οι αναρτήσεις προκειμένου να εκτεθούν στην ομάδα θα τυγχάνουν της μελέτης και της έγκρισης των αρμοδίων οργάνων, υπεύθυνων για την ομάδα.  
      Ο Ε.Π.Ο.Κ. αγωνίζεται για την ελευθερία της πατρίδας μας και την αγάπη του προς τον Ελληνικό Πολιτισμό. Γι’ αυτό θέλουμε τα θέματα των αναρτήσεων  να προσεγγίζουν το ύφος του συλλόγου μας πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου.
     Καλούμε τους φίλους και τα μέλη της ομάδας Ε.Π.Ο.Κ. να στέλνουν  τα έργα τους προς δημοσίευση στην ομάδα του facebook Ε.Π.Ο.Κ. (Ποίηση, Δοκίμια, Διηγήματα,  Παρουσιάσεις, Προσκλήσεις, Aνταποκρίσεις εκδηλώσεων,  Απόψεις κ.ά.) .
     Ευελπιστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Οι διαχειριστές της ομάδας:

Ηρακλής Ζαχαριάδης
Ανδρέας Κυριάκου
Τζούλια Πουλημενάκου




.