20 Ιαν 2018

"Σα να είναι η πρώτη χρονιά!" - Χαιρετισμός του Προέδρου του Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας Δρ.Ηρακλή Ζαχαριάδη για τη νέα χρονιά

                                                                                 
     
     Ο χρόνος αποτελείται από αναμνήσεις, θύμησες, τωρινές πράξεις και σχέδια με όραμα για το «αύριο» και ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας είναι υπερήφανος που μπορεί να αποτελεί μια γέφυρα ανάμεσα στο χθες, το σήμερα και όσα έρχονται.

     Ο Όμιλός μας φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια από την ίδρυσή του και η ανιδιοτελής προσφορά του συνεχίζεται αδιάκοπα σε αυτούς τους ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, καθώς τα θεμέλια είναι γερά. Οι βάσεις έχουν μπει σωστά από όσους προηγήθηκαν και φυσικά η μεγάλη δύναμη του Ομίλου μας, της μεγαλύτερης ελληνοκυπριακής στέγης, είστε εσείς, τα μέλη του και η αγάπη που του προσφέρετε.

     Ο Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας έχει σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιάς,  με πάντα πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό πρόγραμμα, μακριά από οποιασδήποτε πολιτικής εξάρτησης και κατεύθυνσης και θα είναι για ακόμη μια χρονιά συνεπής στα ραντεβού του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τις διάφορες ανάγκες των μελών του, ενώ πάντα σε πρώτο πλάνο και παρά τις αντιξοότητες της εποχής είναι η αδιάκοπη φιλανθρωπική του δράση προς τα νοσοκομεία και προς αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας, και, επίσης, η άοκνη προσφορά του στον πολιτισμό της Πατρίδας μας!
                                                                      

          ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ κάτω από την σκέπη του δικού μας Ομίλου, συνεργάζονται ομαδικά για την Πατρίδα μας. Όλοι εμείς σα να είναι η πρώτη χρονιά λειτουργίας του Ομίλου μας, έχουμε την ίδια όρεξη και μεράκι για να συμβάλλουμε στις εργασίες του. Ένας από τους γνώμονές μας είναι και η παράδοση των «κλειδιών» στις μελλοντικές γενιές Ελλαδιτών και Κυπρίων, καθώς η ιστορία του Ομίλου μας είναι βαριά και οι τωρινές μας πράξεις αποτελούν τις βάσεις και τη «μαγιά» για τα όνειρα και τις δράσεις των επόμενων γενεών και του μέλλοντος του Ομίλου μας.

     Σας ενημερώνουμε ότι οι κατάλογοι προς εγγραφή νέων μελών έχουν ανοίξει και όσοι επιθυμούν να γραφτούν μέλη μας μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 6937554184 (κ.Ηρακλή Ζαχαριάδη-Πρόεδρο) και 6948686847 (κ.Παναγιώτα Κάβουρα-Γεν.Γραμματέα) .
Επίσης, στο email : kypriakosellinismos@yahoo.gr και για ενημέρωση στο επίσημο site του Ομίλου μας: www.epok.gr

     Καλώ όλα τα μέλη μας Κυπρίους και Ελλαδίτες, αλλά και τις νέες γενιές συμπατριωτών μας να γιορτάσουμε μαζί τα 21 χρόνια  από την ίδρυση του Ομίλου μας, να διδαχτούμε από την πλούσια ιστορία μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας.  Μην ξεχνάτε ότι η πόρτα του Ομίλου είναι πάντα ανοιχτή και περιμένει όλους να έλθετε κοντά μας... γιατί ο Πολιτισμός και η Τέχνη είναι για όλους!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!                                                     

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Ζαχαριάδης




                                                            Αθήνα, Ιανουάριος 2018