28 Φεβ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -Αποκαλυπτήρια προτομής του αείμνηστου Ήρωα Χριστόδουλου Σώζου στη Θεσσαλονίκη

                                                     
Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018  διοργανώνεται από την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, τον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, τον Δήμο Λεμεσού και το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση - αποκαλυπτήρια της προτομής τού αείμνηστου Ήρωα των Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913) και  Δημάρχου Λεμεσού Χριστόδουλου Σώζου.
Επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας Κύπρου κ. Χρίστο Μαληκκίδη και τον πρόεδρο της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος κ. Κυριάκο Νεάρχου και ομιλία από το Δήμαρχο  Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.
Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος θα μιλήσει για τη ζωή και το έργο του αείμνηστου Δημάρχου Λεμεσού Χριστόδουλου Σώζου.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και παρουσίαση πολιτιστικού προγράμματος με τη συμμετοχή τμημάτων συλλόγων από το Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και το Κουαρτέτο Εγχόρδων Μουσικών Οργάνων του Δήμου Λεμεσού.

Η εκδήλωση θα τελεστεί στις 11.00 π.μ.  στον προ του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων "Κωνσταντίνος Καραμανλής" χώρο μνήμης (28ης Οκτωβρίου 157-Αμπελόκηποι-Θεσσαλονίκη) 
                     

 Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας ευχαριστεί ολόψυχα τον κ.Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης και τον κ. Κυριάκο Νεάρχου, Πρόεδρο της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδας (Κ.Ε.Β.Ε.)  για την τιμή προς τον Όμιλό μας της προσκλήσεως στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του αείμνηστου Ήρωα Χριστόδουλου Σώζου.

Ο Πρόεδρος Δρ.Ηρακλής Ζαχαριάδης και το Δ.Σ. του ΕΠΟΚ Ελλάδας