22 Σεπ 2018

Πρόσκληση για τα εγκαίνια των γραφείων μας

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας στα εγκαίνια του γραφείου μας στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 13, 6ος όροφος, Ομόνοια, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ.


Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί όπως χοροστατήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος και οι Άρχοντες του Πατριαρχείου Κων/πόλεως κ.κ. Γιαννακάκης και Μαγουλιανίτης στον αγιασμό. Στο τέλος των εγκαινίων θα προσφερθούν γλυκά και αναψυκτικά.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την παρουσία σας μέχρι τις 27/09 στα τηλέφωνα στο τέλος της ανακοίνωσης.

Μετά από τα εγκαίνια θα μεταβούμε στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας & Γενναδίου 8, 10678 Αθήνα) όπισθεν Ζωοδόχου Πηγής όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση της ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας, του Ε.Π.ΟΚ. και της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών με θέμα την παρουσίαση βιβλίων του κ. Ιωάννη Παπανεάρχου με τίτλο «Γλυκυθυμία Ελληνοπρεπής» και «Η Ζωή, Αειφόρος Άθληση». Η εν λόγω εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και σε αυτήν θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος, ο πρόεδρος του Ε.Π.Ο.Κ. κ. Ηρακλής Ζαχαριάδης και ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Κώστας Καρούσος.

        Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γενική Γραμματέας
Ηρακλής Ζαχαριάδης                                                                  Παναγιώτα Κάβουρα
(693 7554184)                                                                              (694 8686847)