10 Μαρ 2018

Ανακοίνωση συμμετοχής στο Βραβείο Νέμιτσας 2018


Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του Ομίλου μας, σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση που στάλθηκε στον Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας από το Ίδρυμα Τάκης & Λούκη Νέμιτσας, προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται.
                                                                                    
 Αγαπητές Κυρίες & Κύριοι,

ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2018

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε, ότι το Βραβείο Νέμιτσας 2018 θα δοθεί φέτος στην Πληροφορική.
Να αναφέρουμε ότι το Ίδρυμα Τάκης & Λούκη Νέμιτσας απονέμει βραβεία κάθε χρόνο από το 2010 σε διακεκριμένους Κύπριους που βρίσκονται στη ζωή και κατοικούν στην Κύπρο ή το εξωτερικό, στις Επιστήμες, τις Τέχνες και τα Γράμματα.
                                                                     
 Αναφέρουμε για ενημέρωση σας, μερικά ονόματα των μέχρι σήμερα βραβευθέντων όπως ο Δρ. Κύπρος Νικολαΐδης στην Εμβρυική Ιατρική (Λονδίνο), ο Δρ. Ελευθέριος Διαμαντής στην Βιοιατρική (Τορόντο), ο καθ. Κυριάκος Νικολάου του Πανεπιστημίου Rice των ΗΠΑ στη Χημεία, ο καθ. Δημήτριος Χριστοδούλου του Πανεπιστημίου ΕΤΗ Ζυρίχης στα Μαθηματικά, ο καθ. Γιώργος Ευσταθίου του Πανεπιστημίου Cambridge στη Φυσική, και οι μουσουργοί Συπριέν Κατσαρής (Παρίσι) και Μαρτίνος Τιρίμος (Λονδίνο) και άλλοι.

Το Βραβείο αποτελείται από την περγαμηνή βράβευσης, το χρυσό μετάλλιο του Ιδρύματος και χρηματικό έπαθλο €30.000.
Το Βραβείο απονέμει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου κατά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Η ακριβής ημερομηνία ορίζεται από το γραφείο του Προέδρου.

Θα το εκτιμήσουμε αν κοινοποιήσετε τη συνημμένη αφίσα, προς όλα τα μέλη σας, την αναρτήσετε στη δική σας ιστοσελίδα και όπου αλλού κρίνετε σκόπιμο, για να γίνει όσο το δυνατό πιο γνωστή η δυνατότητα συμμετοχής για το Βραβείο από Κύπριους επιστήμονες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.nemitsasfoundation.org όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μαζί με το έντυπο υποψηφιότητας και τη συνημμένη αφίσα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και τη θετική ανταπόκρισή σας.
    
Με εκτίμηση
Τάκης Νέμιτσας

President
Takis & Louki Nemitsas Foundation
Leontiou A’ No.159, Office No.104
3022 LimassolCyprus
P.OBox 50124
3601 Limassol, Cyprus
Office Tel:
+357 25 569 222
Mobile TN:
+357 99 666 560
Fax:
+357 25 569 275
Email: