22 Δεκ 2017

Μουσική εκδήλωση των μελών και φίλων του Ε.Π.Ο.Κ. στο Mollini Cafe & Bistrot

  "Μια νύχτα μαγική κι ονειρεμένη"
                                                                               
                                                                                     

Με μεγάλη χαρά πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 την εκδήλωσή μας προς τιμήν των μελών και των φίλων μας, προσφορά του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του MOLLINI CAFÉ & BISTROT στο Κέντρο της Αθήνας, σε μια μουσική πανδαισία με καλό ελληνικό τραγούδι με σπουδαίους καλλιτέχνες, τον ξεχωριστό συμπατριώτη μας  Σταύρο Σιδερά, την υπέροχη Κύπρια ερμηνεύτρια Παμπίνα Κοντέα και τον εξαιρετικό πιανίστα Σπύρο Παγιάτη. Το κέντρο κατακλύστηκε από τα μέλη και τους φίλους του Ε.Π.Ο.Κ. και η μουσική βραδιά είχε μεγάλη επιτυχία.
Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιπρόεδρος του ΕΠΟΚ κυρία Τζούλια Πουλημενάκου καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, δείνοντας την ευχή να είμαστε πάντα όλοι μαζί και να στηρίζουμε την προσπάθεια του Συλλόγου για προβολή του πολιτισμού μας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε με λίγα λόγια τις δράσεις του συλλόγου και τη συμβολή του στα γράμματα και τις τέχνες μέσω των λογοτεχνικών και καλλιτεχνικών διαγωνισμών που διοργανώνει, σε Ελλάδα και Κύπρο. 
Στη συνέχεια και  μέχρι το τέλος της εκδήλωσης η μαγευτική φωνή της Παμπίνας Κοντέα και του εξαιρετικού Σταύρου Σιδερά και Σπύρου Παγιάτη στο πιάνο, μας χάρισαν ανεπανάληπτες μελωδίες με έντεχνα και ελαφρολαϊκά τραγούδια, κάνοντας τη βραδιά "νύχτα μαγική κι ονειρεμένη". 
                                                                           



 Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του  Ε.Π.Ο.Κ. για την θετική τους ανταπόκριση στο κάλεσμά μας  και την παρουσία τους στην εκδήλωση, δείχνοντας μ' αυτόν το τρόπο την αγάπη και την εκτίμησή τους προς τον Πρόεδρο κ.Ζαχαριάδη και το Δ.Σ. του Συλλόγου.  Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Σταύρο Βλαχονικολή, ιδιοκτήτη του ΜΟLLINI CAFÉ & BISTROT όπου δέχτηκε να κλείσει όλο το μαγαζί αποκλειστικά στον Σύλλογό μας, έτσι ώστε να περάσουμε όλοι μια αξέχαστη βραδιά. 

Ο Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας με την ευκαιρία των εορτών εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη και τους φίλους με υγεία, δημιουργία και ευημερία! 


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Π.Ο.Κ.