1 Ιουλ 2018

Αμμόχωστος-Αθήνα: O όμορφος κόσμος του Ε.Π.Ο.Κ. στο "The Great" (29-6-2018)

                                                                               

Η Ομάδα του Τμήματος Γυναικών του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ.) διοργάνωσε μια υπέροχη μουσική βραδιά στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, αφιερωμένη στην Αμμόχωστο και στους Αμμοχωστιανούς πρόσφυγες. Η αίθουσα κατακλύστηκε από Αμμοχωστιανούς φίλους μας, τόσο από μόνιμους κατοίκους πρόσφυγες από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο, όπου ταξίδεψαν ειδικά για την εκδήλωση αυτή.
                                                                              
 Ο Πρόεδρος του Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας κ.Ηρακλής Ζαχαριάδης καλωσόρισε τα μέλη και τους Αμμοχωστιανούς φίλους μας με έναν χαιρετισμό του, αναφέροντας τους σκοπούς  και τις δράσεις τού συλλόγου, κατά τη διάρκεια του έτους.




  Ελλαδίτες και Κύπριοι γίναμε μια αγκαλιά, απολαμβάνοντας τις υπέροχες μουσικές μελωδίες του μαέστρου και φίλου μας κ. Γιώργου Βενετσάνου, συνοδεία της μαγευτικής φωνής του κ.Χρήστου Αγγελόπουλου, όπου  ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, του Κώστα Χατζή και άλλων ελλήνων δημιουργών και ερμηνευτών.

Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή των κυριών του Τμήματος Γυναικών του Ομίλου μας κ.Γιούλα Πάσιου και κ.Παναγιώτα Κάβουρα, όπου είχαν αναλάβει την κύρια διοργάνωση της εκδήλωσης, βρίσκονταν στον χώρο υποδοχής του Café-Restaurant «The Great» και φρόντισαν για τη διασκέδασή μας μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης με τη βοήθεια του Προέδρου κ.Ηρακλή Ζαχαριάδη, της Αντιπροέδρου κ.Τζούλιας Πουλημενάκου και της Γενικής Γραμματέα κ.Παναγιώτας Κάβουρα,  έγινε λαχειοφόρος αγορά και κληρώθηκαν βιβλία και cd, τα οποία προσέφεραν συγγραφείς-μέλη του συλλόγου μας. Επίσης, ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό  του εστιατορίου "Τhe Great" για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη περιποίηση, με εκλεκτούς μεζέδες και ποτά.
     
   
 Έτσι σε μια όμορφη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι, δίνοντας ραντεβού με τη νέα σεζόν με νέες δράσεις και πολιτιστικά δρώμενα, και όπως μας τραγούδησε ο κ.Αγγελόπουλος  «Για πάντα μαζί» -  ο οποίος και μας το αφιέρωσε-,  έτσι κι εμείς να βρισκόμαστε και να συμμετέχουμε μαζί σε όλες τις συνέργειες του Ομίλου μας.











   
 Με τη νέα σεζόν θα έχουμε και τον δικό μας νέο χώρο, όπου θα μπορούμε να δεχόμαστε τα μέλη μας και να πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Εκ του Δ.Σ. του Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας
Ο Πρόεδρος Ηρακλής Ζαχαριάδης
Η Γενική Γραμματέας Παναγιώτα Κάβουρα