23 Ιουν 2019

Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού Ποίησης με θέμα «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ», εις μνήμην της ποιήτριας Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου

Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.), στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, προκηρύσσει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ πρωτότυπου και αδημοσίευτου ποιήματος, εις μνήμην της ποιήτριας της Αμμοχώστου και Καρπασίας, Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου. Θα προσφερθεί το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ στο καλύτερο ποίημα σαν βραβείο ποίησης «ΝΙΝΑΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» και δέκα (10) βιβλία της ποιήτριας στα καλύτερα 10 ποιήματα.

Η Νίνα Ιεροδιακόνου Κυριάκου είναι γνωστή ποιήτρια της Κύπρου. Ποιήματα της διδάσκονται στα σχολεία, ενώ το όνομα της ευρίσκεται σε όλες της κυπριακές ανθολογίες και είναι δημοσιευμένα σε έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες της εποχής. Έχει τιμηθεί από κοινότητες και συλλόγους.


Τίτλος Θέματος:  «Αμμόχωστος Βασιλεύουσα»

Διάρκεια Διαγωνισμού: 1 Ιουλίου 2019 – 31 Δεκεμβρίου 2019

Τρόποι Υποβολής Ποιημάτων:

Η υποβολή της συμμετοχής στον διαγωνισμό γίνεται ταχυδρομικά.
  • Με απλό ταχυδρομείο (όχι συστημένο) στη διεύθυνση: Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων, Μικράς Ασίας 55, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11527 υπόψιν κ. Ηρακλή Ζαχαριάδη
Παρακαλούμε στην υποβολή σας να αναγράφετε ένα ψευδώνυμό σας και τον τίτλο του έργου σας. Μέσα σε ένα μεγάλο φάκελο πρέπει να συμπεριληφθούν δύο αντίγραφα του ποιήματός και μέσα σε αυτόν να υπάρχει και ένας μικρός φάκελος κλειστός, μέσα στον οποίο να υπάρχουν τα εξής προσωπικά στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό)
  • Διεύθυνση
  • Email

Όλα τα προσωπικά στοιχεία των διαγωνιζομένων που λάβουμε θα χρησιμοποιηθούν και ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε τρίτους για θέματα σχετικά με το διαγωνισμό. Με την αποστολή της συμμετοχής σας συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού.