14 Αυγ 2019

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΥΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: "Στον Σύγχρονο Ανταγωνιστικό Κόσμο”

Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπριων Ελλάδος, στο πλαίσιο της κοινωφελούς του δραστηριότητας έχει καθιερωσει κατα τα πρότυπα της Ακαδημιας Αθηνων εδω και 65 χρόνια έναν υπέροχο θεσμό, μια κορυφαία κοινωνική εκδήλωση, την τελετή βραβεύσεων Έργων Ευποιίας και Κοινωνικής Προσφοράς. Σε αυτήν βραβεύονται οργανώσεις, φορείς και άτομα από την Ελλάδα και Κύπρο για διακεκριμένες πράξεις προσφοράς η δωρεών προς τον σύλλογο μας. Εμείς επιβραβεύουμε την αυτοθυσία, τον αλτρουισμό και τον ηρωισμό των ανθρώπων του Πανελλαδικού και του Κυπριακού χώρου που συνεχίζουν να συμβάλλουν στη διατήρηση των αξιών σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε ζωντανές τέτοιου είδους διοργανώσεις, ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια κρίσεων όπως η σημερινή που διανύουμε τα τελευταία χρόνια γιατί συμβάλλουν στην προαγωγή και ανάπτυξη μιας κοινωνίας που προσπαθεί και παλεύει να διατηρήσει τις ηθικές και ανθρωπινές αξίες ακέραιες και αληθινές.

Η τελετή βραβεύσεων πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, σε δημόσια πανηγυρική τελετή με παρουσία των Αρχών της Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών Αρχών, των Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωπων της οικονομικής και της κοινωνικής ζωής και εκατοντάδων πολιτών.

Στους βραβευθέντες απονέμονται το Δίπλωμα Ευποιιας ή το μετάλλιο του συλλόγου μας (χρυσό, ασημένιο ή χάλκινο). Από σήμερα ανοίγει ο καταλογος “ευποιίας” του  ΕΠΟΚ για το 2019-20. 

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας που θα ήθελαν να προτείνουν κάποιο άτομο ή σύλλογο, είτε από την Ελλάδα και την Κύπρο είτε από αλλη χωρα, να στείλουν τις προτάσεις τους μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας και ένα αναλυτικό βιογραφικό του ατόμου ή του συλλογου που θα ήθελαν να προτείνουν για τη διάκριση στη διεύθυνση: Ε.Π.Ο.Κ., ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 55, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, 115 27, με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο (όχι συστημένο) ή στο email kypriakosellinismos @ yahoo.gr