31 Ιαν 2020

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ 10o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,

ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ  ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ 10oυ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ. ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΟΚ.

ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ  ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΚΙΝΑ ΙΤΑΛΙΑ -ΑΓΓΛΙΑ... ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ... ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΟΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ, ΕΝΑ ΔΙΗΓΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Π.Ο.Κ.,
ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ