25 Μαρ 2020

Ανακοίνωση με την Ευκαρία της 25ης Μαρτίου

Αγαπητά Μέλη, Φίλες και Φίλοι Ομότεχνοι,

 Το Δ.Σ. του Ε.Π.Ο.Κ. σας εύχεται Χρόνια Πολλά με την ευκαρία της Εθνικής μας Επετείου. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να διαχειριστούμε απαιτούν από όλους μας ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας www.epok.gr με αίσθημα ευθυνης απεναντι στα μέλη και τους συνεργάτες μας, προσαρμόσαμε εγκαίρως με βάση τα νεα δεδομενα εφαρμόζοντας όλες τις δυνατοτητες που μας παρέχει η τεχνολογία και ηδη εκδίδουμε τα αποτελεσματα των βιβλιων χρονιας, των Παραμυθιών και των Διηγηματων του 10ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού.

Συμβάλουμε με τον τρόπο αυτο στην προστασια της δημόσιας υγείας, συνεχιζοντας στο μέτρο του εφικτου την ηλεκτρονική λειτουργία του Ομίλου μας, του μοναδικου μεικτου Πολιτιστικου Συλλογου με τους μεγαλυτερους Παγκοσμιους Λογοτεχνικους Διαγωνισμους. Τα  γραφεια μας τα κλείσαμε και λειτουργούμε με τα τηκεφωνα των μελών του Δ.Σ. (κ. Ζαχαριάδης: 693 7554184, κ. Μηναΐδης 694 6407154, κ. Πλαστήρα 697 2227300, κ. Λίγδας 697 4464325). Στον Ε.Π.Ο.Κ. υλοποιούμε το μοναδικο μας συνθημα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ".

Στην εν λόγω πρωτοβουλία συμβάλλουμε όλοι οι ομότεχνοι του ρόλου του βιβλίου το οποιο μπορεί να λειτουργήσει υπο τις παρούσες συνθήκες, ως εναλλακτική διεξοδος  για εκατομυρια συμπολιτες μας. Σας καλουμε και σας προτρέπουμε να στηρίξετε και να μοιραστειτε μεσω των καναλιων επικοινωνιας (email, facebook κτλ.) το μήνυμα ότι το βιβλίο είναι και μπορει να είναι "συμμαχος στην περιπετεια αυτη, πηγή χαράς, γνωσης και δύναμης".

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ...



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

Δρ ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ