15 Ιουλ 2020

6ος Τόμος Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς με ΟΡΑΜΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την 6η έκδοση της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς.

Όπως γνωρίζετε η νέα μας έκδοση θα συγκεντρώσει και πάλι συγγραφείς και λογοτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα κάτω από την ίδια στέγη δίνοντάς σας βήμα έκφρασης και δίοδο επικοινωνίας με το κοινό.

Οι εκδόσεις μας φίλοι αγαπημένοι προωθούν την έρευνα και καλλιεργούν την αισθητική απόλαυση της τέχνης του λόγου αλλά και της ζωγραφικής. Επί πλέον κρατούν ζωντανούς τους αγώνες για την Κύπρο, τη Θράκη, το Αιγαίο και τη Μακεδονία καθώς διαποτίζονται από την ελληνική ψυχή, που άνθισε στο ελληνικό τοπίο από το πρώτο άκουσμα της ελληνικής γλώσσας. Ελάτε όλοι οι συναγωνιστές μα συναντηθούμε σε πνευματικό επίπεδο και να συσφίξουμε τους πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς δεσμούς Κύπρου και Ελλάδας. Μαζί μας και φέτος θα έχουμε τους Μεγάλους Έλληνες Λογοτέχνες: Μυριβήλη-Παλαμά-Βαλαωρίτη-Δροσίνη-Σολωμό-Παλληκαρίδη και άλλους…

Σας καλώ όλους από όλη την Πνευματική Ελλάδα: Κρήτη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Χίο, Μυτιλήνη, Κύπρο να δώσετε όλοι το παρόν στην Νέα ΕΚΔΟΣΗ 2020-2021.

Όροι συμμετοχής:
1)  Η «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» εκδίδεται από τους ίδιους τους λογοτέχνες, χωρίς εκδοτικούς οίκους ως μεσάζοντες.
2) Καμία εκδοθείσα «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» δεν επανεκδίδεται.
3)  Συνεισφέρει ο κάθε λογοτέχνης 30 ευρώ, με κείμενο έως δύο σελίδες δακτυλογραφημένες σε μέγεθος κειμένου 12, συμπεριλαμβανομένου ενός σύντομου βιογραφικού σας (10 γραμμές).
4) Μπορείτε ως ποιητές να στείλετε έως πέντε τετράστιχα ποιήματα ή δύο σελίδες λογοτεχνικού κειμένου ή δοκιμίου ή θεατρικού έργου (περίληψη κτλ).
5) Παρακαλείσθε να στείλετε τις συμμετοχές σας έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Ανταπόδοση:
1)  Λαμβάνετε μία (1) ωραία αριθμημένη – συλλεκτική έκδοση της Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς δωρεάν.
2)  Δικαιούσθε να αγοράσετε όσα επιπλέον αντίτυπα θέλετε, για συγγενείς και φίλους, προς 15 ευρώ το καθένα.
3) Όσοι λάβετε μέρος στη φετινή (2019-2020) έκδοση και αγοράστε επιπλέον τέσσερις Φιλολογικές Πρωτοχρονιές οποιουδήποτε έτους (4Χ15 = 60 ευρώ) γίνεστε αυτομάτως και δωρεάν εγγεγραμμένο μέλος του Ε.Π.Ο.Κ. για ένα έτος. Επομένως, το κόστος της συνδρομής (20 ευρώ) καλύπτεται από την «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ».
4)  Μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν την εφημερίδα μας «ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» και την Κυπριακή εφημερίδα «ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΙΚΗ ΗΧΩ»  ηλεκτρονικά.
5)  Όσοι θέλετε να ντύσετε την «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» δερματόδετη, εξασφαλίσαμε για εσάς ειδική τιμή, μόνο 15 ευρώ, σε οποιοδήποτε χρώμα, χρυσά γράμματα και το όνομά σας στη πλάτη του βιβλίου.

Για περισσότερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 0030 693 7554184 (Η. Ζαχαριάδης), με το kypriakosellinismos@yahoo.gr ή με το alexandraxristopoulou@yahoo.gr.


«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ»