26 Ιουν 2021

Ο Δήμος Καραβά τιμά τον πρόεδρο του ΕΠΟΚ, Ηρακλή Ζαχαριάδη


Ο πρόεδρος του ΕΠΟΚ Ηρακλής Ζαχαριάδης μετέβη στην Κύπρο και παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Δήμου Καραβά με σκοπό να βραβεύσει το περιοδικό του δήμου με τίτλο Καραβιώτικα Δρώμενα του Δήμου Καραβά. Ο Δήμαρχος, Νίκος Χατζηστεφάνου και το  ΔΣ του Δήμου Καραβά, στον οποίο ο πρόεδρος του ΕΠΟΚ μεγάλωσε και μαθήτευσε οργάνωσε μια πολύ συγκινητική εκδήλωση, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε και θα την μεταδώσει  ο ΕΠΟΚ εντός των ημέρων, ώστε να μπορέσουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ομίλου να την  παρακολουθήσουν.

Στην εκδήλωση αυτή ο Προέδρος του ΕΠΟΚ, Ηρακλής Ζαχαριάδης  μεταξύ άλλων είπε, «Σας ευχαριστώ για την μοναδική στιγμή που μου χαρίζετε. Είναι ασύλληπτη τιμή να επιβραβεύεις ένα περιοδικό του Δήμου που μεγάλωσες και ανδρώθηκες κρατώντας πολλές φορές την Ελληνική Σημαία του σχολείου σου φορώντας την στολή του Εύζωνα μαζί με τον Πανικό Τσέντα, τον Νίκο Καλή και πίσω σου η Παπαδημητρίου Σωτηρούλα, η Χρυσώ και η άλλη Σωτηρούλα η Δημητριάδου. Η σύνδεσή μου με τον δήμο ξεκίνησε από τον αγαπητό Χριστόφορο Χριστοδουλίδη που ανέλαβε να μου  στείλει τα Καραβιωτικά Δρώμενα.»

Ο  Προέδρος του  ΕΠΟΚ, συνέχισε την ομιλία του αναφέροντας το τι πέτυχε έως σήμερα μέσα από τους διαγωνισμούς του ομίλου τόσο του Παγκοσμίου όσο και του Μαθητικού. Ανέφερε επίσης την  συνεργασία του ΕΠΟΚ με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου και την Κυπριακή Πρεσβεία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παλιοί φίλοι και συμμαθητές του Προέδρου σηκωθήκαν και χειροκροτούσαν τον φίλο, τον οποίο είχαν να δουν εδώ και 58 χρόνια. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και  αγάπη.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι οι επόμενες εκδηλώσεις του ΕΠΟΚ θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο αλλά και στην Κύπρο τον Οκτώβριο.

Η πρόταση προς τον Προέδρο του ΔΣ του πολιτιστικού ιδρύματος Καραβιωτών να αδελφοποιηθούν με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδας έγινε αμέσως αποδεκτή με χαρά από τον Προέδρος του Δήμου, ο οποίος  ευχαρίστησε τον Προέδρο του ΕΠΟΚ, Ηρακλή Ζαχαριάδη.