1 Νοε 2021

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Π.Ο.Κ.) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

“ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Π.Ο.Κ.)

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

 

Λογοτεχνική εκδήλωση γνωριμίας των μελών και φίλων του Ε.Π.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε η εκπρόσωπος του Ε.Π.Ο.Κ. στην Θεσσαλονίκη, κυρία Μελίνα Τριανταφυλλίδου (ποιήτρια, συγγραφέας, ζωγράφος), στις 27 Οκτώβρη 2021, στο αίθριο της Καφετερίας “GALLIS”, οδός Πιττακού 1 & Μαρίας Κάλλας, περιοχή Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης.

Αρχικά η εκπρόσωπος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια τους ενημέρωσε προφορικά καθώς και με την διανομή έντυπου υλικού, για τον 12ο Λογοτεχνικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ε.Π.Ο.Κ. (είναι σε ισχύ έως 28 Φεβρουαρίου 2022) και τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό του Ε.Π.Ο.Κ. “Με τον Ε.Π.Ο.Κ. είναι Χριστούγεννα (είναι σε ισχύ έως 10 Δεκεμβρίου). Επίσης ενημερώθηκαν για τον νέο, 7ο τόμο της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς, που αποτελεί την ετήσια έντυπη έκδοση - κόσμημα του Ε.Π.Ο.Κ. καθώς και για την επόμενη ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Κυπριακός Ελληνισμός”, ώστε να συμμετάσχουν με έργα τους. Στη συνέχεια προχώρησαν σε απαγγελίες ποιημάτων τους, ποικίλης θεματολογίας και ακρόαση κλασικών μουσικών κομματιών καθώς στην όμορφη παρέα τους παρευρίσκονταν και ένας εξαιρετικός  μαέστρος – μουσικός.

Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.Π.Ο.Κ. στην Θεσσαλονίκη, εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης, αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα και η εκπρόσωπος του Ε.Π.Ο.Κ. κυρία Μελίνα Τριανταφυλλίδου παρουσίασε τα σχέδια της για μελλοντικές λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές συναθροίσεις.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ευχήθηκε αέναες εμπνεύσεις και λογοτεχνικά συναπαντήματα, μακριά από την σκιά της πανδημίας.