17 Απρ 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΚ

Αγαπητά μέλη του  ΕΠΟΚ,

Από το 1996 στο 2022 και από το «σήμερα στο αύριο» το πλούσιο βιβλίο  της ιστορίας του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος συνεχίζει να γράφεται αδιάκοπα από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και από τους φίλους που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στέκονται διπλά του.

Στην τελευταία συνεδρίαση ομόφωνα από τους παρόντες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εκλογές τον μηνά Μάιο διότι κάποιοι που εξελέγησαν από τον Οκτώβριο έως και σήμερα δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν για προσωπικούς τους λογούς. Για τούτο, όπως αναφέραμε και στο γενικό κάλεσμα, θα γίνουν εκλογές για το ΔΣ του ΕΠΟΚ και στην ομάδα του ΕΠΟΚ Λεμεσού. Όσον αφορά την ομάδα ΕΠΟΚ Λεμεσού, οι διαθέσιμες θέσεις είναι μόνο για Γ. Γραμματέα, Ταμία και αναπληρωτή Υπεύθυνο. Υπεύθυνη παραμένει η κυρία Παπαγεωργίου. Παρακαλώ τα άτομα αν θέλουν να συμμετάσχουν στο Δ.Σ της Λεμεσού να το δηλώσουν γραπτώς στην κυρία Παπαγεωργίου Αδελαΐδα, ανεξάρτητα αν είναι από Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα, Αμμόχωστο και τούτο διότι παρόλο που προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε να πραγματοποιηθούν επαρχιακές εκλογές παλαιότερα, δυστυχώς ήταν απογοητευτικές και προτιμήσαμε να αναβαθμίσουμε το ΔΣ Λεμεσού σε  ΕΠΟΚ Κύπρου από εδώ και πέρα.

Επομένως σας ενημερώνω ότι αναμένουμε δηλώσεις αν θα παραμείνουν εκπρόσωποι μας και τα άτομα που είναι ήδη στη επαρχία και μιλούμε φυσικά για τα Γιάννενα, την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη την Αλεξανδρούπολη, το Αίγιο.

Εμείς σαν ΕΠΟΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ζητούμε να δηλώσουν ενδιαφέρον και αλλά μέλη μας από άλλες επαρχίες και νησιά. Αυτό το κάνουμε για να πιστοποιηθούν ως  εκπρόσωποί μας τα παλιά μέλη και τα νέα που θα ενδιαφερθούν.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του ΕΠΟΚ για την Ελλάδα παρακαλώ να απευθύνονται στην κ. Δεκούλου Σταυρούλα, αντιπρόεδρο του ΕΠΟΚ στην Ελλάδα και για τις εκλογές στον ΕΠΟΚ Κύπρου, στην κυρία Παπαγεωργίου Αδελαΐδα, αντιπρόεδρο του ΕΠΟΚ στην Κύπρο μέχρι και την 1ηΜαΐου 2022, ώστε να μπορέσουμε να διενεργήσουμε τις εκλογές μετά την εβδομάδα της διακαινησίμου. Οι εκλογές θα διενεργηθούν ηλεκτρονικά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καλύψει και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους. 

Καλούμε όσους ήταν στα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια να έλθουν τώρα που τριπλασιάστηκε ο αριθμός των μελών του ΕΠΟΚ, φτάνοντας ήδη τις 157  επικαιροποιημένες εγγραφές, που αφορά σχεδόν το διπλάσιο αριθμό ατόμων,  με συνεχή αυξητική δράση, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Γνωρίζουν όλοι ότι ανεβήκαμε πολύ ψηλά και ανεβαίνουμε και θα ανεβάσουμε τον ΕΠΟΚ ακόμη πιο ψηλά, με στόχο τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία, τη γλώσσα και την πατρίδα μας και όχι πολιτικά και μικροκομματικά οφέλη. 

Ο ΕΠΟΚ είναι ένας μεγάλος ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ σύλλογος με όραμα και πίστη για το καλό των ανθρώπων και της εξέλιξης του πνεύματός μας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Καλώ τα μέλη μας να δηλώσουν ενδιαφέρον και συμμετοχή στους εκλογικούς καταλόγους του ΕΠΟΚ για να πάμε σε αντιπροσωπευτικές εκλογές που θα καλύπτουν όλη την Ελλάδα.

 

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του ΕΠΟΚ

Δρ. Ηρακλής Ζαχαριάδης