28 Μαΐ 2023

Εκδήλωση του ΕΠΟΚ στο Πολεμικό Μουσείο στις 17 Ιουνίου!

 

Στα πλαίσια του Έκτακτου Διαγωνισμού Ποιήματος και Μουσικού Στίχου του ΕΠΟΚ για τον Καραβά και την Αδελφοποίηση του ΕΠΟΚ με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Δήμου Καραβά, σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο, στην αίθουσα "Ρήγας Φεραίος", το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ.

Στην εν λόγω εκδήλωση, θα έχετε τη δυνατότητα όσοι θέλετε να διαβάσετε τα ποιήματα σας ή να απαγγείλετε τους μουσικούς στίχους που έχετε δημιουργήσει για τον Καραβά, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στα τρία καλύτερα. Διευκρινίζεται ότι προσκεκλημένοι είναι όλοι, ανεξάρτητα από το εάν έχουν γράψει κάποιο ποίημα/μουσικό στίχο ή όχι.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι βραβευθέντες θα λάβουν ένα Τιμητικό Δίπλωμα, ανεξάρτητα από τον βαθμό που θα απονεμηθεί στο έργο τους, ενώ σημειώνουμε ότι ο βαθμός θα είναι αναγραμμένος στο δίπλωμα. Επομένως, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε εκεί για να μας απαγγείλετε τα ποιήματά σας και να σας χειροκροτήσουμε.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματέα Σταυρούλα Βενιέρη (6932344201) ή με την Αντιπρόεδρο Ζωή Φράγκου (6980565976). 

Τέλος, σημειώστε ότι τα τιμητικά διπλώματα θα δοθούν μόνο στους παρευρισκομένους στην εκδήλωση και ότι στην περίπτωση αυτού του διαγωνισμού δεν μπορούμε να τα στείλουμε ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!