20 Ιουν 2023

Λεπτομερειες Εκδρομής του ΕΠΟΚ στην Κύπρο

 Αγαπητοι Συμμετέχοντες της Εκδρομής του ΕΠΟΚ στην Κύπρο,


Επικοινωνούμε μαζι σας καθως συμπληρωθηκε ο αριθμος των συμμετεχοντων της εκδρομης του ΕΠΟΚ στην Κύπρο (8 Σεπτεμβρίου 2023) και επομενως θα πρεπει τωρα να αρχίσουν να κατατίθενται τα χρήματα της προκαταβολής στο ταξιδιωτικό γραφειο.

Το κόστος ανα άτομο σε δικλινα δωμάτια είναι 590 ευρώ, ενώ η επιπλέον χρέωση εαν θέλετε μονοκλινο ειναι 660 ευρω. Σας αποστέλλω τους λογαριασμούς από τις συνεργαζόμενες τράπεζες του ταξιδιωτικου γραφείου του κ. Βλασσόπουλου για την κατάθεση των προκαταβολων στην εκδρομής. Τωρα θα πρεπει να καταθεσετε 150 ευρω εκαστος (δηλαδη 300 ευρω το ζευγαρι) για να κλειστουν τα αεροπορικα εισητηρια.
 
Θερμή παράκληση, να βάζετε το όνομά σας στην αιτιολογία της κατάθεσης, και συγκεκριμένα στο όνομα που θέλουν να κοπεί η απόδειξη. Αυτό το αναφέρουμε γιατί μπορεί να είναι 2 ή και τρία άτομα όπου να θέλουν μία απόδειξη συνολική. Οπότε το όνομα που θα δηλωθεί στην αιτιολογία της κατάθεσης θα είναι και αυτό που θα κοπεί η απόδειξη. Επισης, να αναφερετε οτι ειναι για "ΕΚΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ" στην αιτιολογια.

Επίσης, παρακαλώ κρατήστε το καταθετηριο στο αρχειο σας και ενημερωστε μας μεσω email μόλις ολοκληρωσετε την καταθεση.