27 Ιαν 2024

Ο ΕΠΟΚ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης Ελίνα Διαμαντοπούλου, την Τετάρτη 17/01/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης  προσκάλεσε σε συνάντηση εργασίας, τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων, συλλόγων του Δήμου.

Στη διάρκειά της συζητήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, αναφορές και προτάσεις, που θα προωθήσουν τη δημιουργική συνεργασία και επικοινωνία των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης.

Για τις υφιστάμενες υποδομές (αίθουσες Πνευματικού Κέντρου, Δημοτικό θέατρο, εξέδρες του Δήμου Κατερίνης) και αξιοποίησή τους, από τους πολιτιστικούς συλλόγους/φορείς.

Τον Προγραμματισμό και προβολή των εκδηλώσεων των φορέων/συλλόγων, για τις αυθεντικές φορεσιές των πολιτιστικών συλλόγων – στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης.


 Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, η εκπρόσωπος του ΕΠΟΚ στην Πιερία κα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΝΑ/ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ,  ανέπτυξε κάθε πληροφορία που αφορά στον ΕΠΟΚ καθώς ελάχιστοι γνώριζαν για τον Πολιτιστικό μας Όμιλο και τη δράση του, ευχαριστώντας για την πρόσκληση, ευχόμενη εκ μέρους του ΔΣ και του Προέδρου μας κου Ηρακλή  καλή και δημιουργική θητεία.
 Η κα Παπανικολάου υπέβαλε ΥΠΟΜΝΗΜΑ και θεματικές ενδεχόμενων συνεργασιών με το Δήμο Κατερίνης.