9 Μαΐ 2024

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΚ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΙΓΙΝA






ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, καλουμε ολα τα μελη και τους φίλους του ΕΠΟΚ να αναχωρησουμε με το Ταξιδιωτικό Γραφειο ΜΙΡΑΖ από διάφορα σημεία της Αθήνας για να μεταβουμε στον Πειραια με πολυτελές λεωφορείο και αμεσως να επιβιβαστούμε στο πλοιο για να μεταβουμε στην Αιγινα!

Κατα την διαρκεια της ημερησιας περιηγησης μας θα βρεθουμε για προσκυνημα-επισκεψη στη ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ οπου βρισκεται ο Ταφος του Αγιου και τα λειψανα του. Ακολουθεί συντομη επισκεψη στις αρχαιοτητες ΑΦΑΙΑΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (έξοδα εισιτηρίου ατομικά) και παραμονη για μπάνιο και μεσημεριανο γευμα στην κοσμοπολιτικη ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ. Τελευταιες αγορες σε προϊοντα φυστικιων ή καφεδακι στη ΧΩΡΑ (ΑΙΓΙΝΑ) πριν την επιβιβαση στο πλοιο για επιστροφη στον Πειραια. Επίσης, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Με την ευκαιρια αυτη, θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι το ταξιδιωτικό γραφειο θα διαθεσει το ποσον των τριων ευρω απο καθε εισιτηριο για την αποστολη βιβλιων στο ακριτικο Δημοτικό Σχολείο στην Αμοργο.Τα βιβλια ειναι ετοιμα αμεσως μετα το ταξιδι θα πραγματοποιησουμε την αποστολη.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδορμή κατά άτομο είναι 38 ευρω. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ καλέστε στο 6937554184 ή στο 6932344201.