11 Ιαν 2017

Ανακοίνωση σχετικά με τον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά και τιμή που επικοινωνώ μαζί σας με την ευκαιρία του 7ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που διοργανώνει ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος εις μνήμην της Βίκυς Ζαχαρίου και του Δημήτρη Μανιού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ανακοινώσει τα αποτελέσματα του 7ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού (Ποίηση, Διήγημα, Δοκίμιο, Νουβέλα, Μυθιστόρημα, Θεατρικό έργο, Δοκίμιο, Μουσικός στίχος) καθώς και του 2ου Διαγωνισμού Τέχνης (Ζωγραφικής, Φωτογραφίας, Αγιογραφίας).

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Κριτές της Επιτροπής καθώς και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του λογοτεχνικού διαγωνισμού. Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε λάθος στα αποτελέσματα ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email kypriakosellinismos@yahoo.gr . Θα ήθελα ακόμα να ευχηθώ σε όλους όσους έλαβαν μέρος σ’ αυτή την Μεγάλη Γιορτή της Λογοτεχνίας κάθε επιτυχία και εκπλήρωση των φιλότιμων και αξιέπαινων προσπαθειών σας.

Θα ήθελα να επισημάνω στους συμμετέχοντες ότι στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν θα δείτε τα ονόματα όλων αυτών που προκρίθηκαν στις 5 πρώτες θέσεις, δηλ. Αριστείο, 1ο Βραβείο, 2ο Βραβείο, 3ο Βραβείο και έπαινος. Η κατηγορία του βραβείου θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας καθώς και ο χρόνος διεξαγωγής της. Όσοι συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να έρθουν στην εκδήλωση και ενδιαφέρονται να παραλάβουν το βραβείο τους, αυτό θα τους αποσταλεί με courier, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, με δικά σας έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να ενημερωθούμε εκ τον προτέρων για την παρουσία σας ή μη στην εκδήλωση.

ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ EMAIL (kypriakosellinismos@yahoo.gr) ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες σας ξεχωριστά για την συμμετοχή σας.


Ηρακλής Ζαχαριάδης
Πρόεδρος Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ.)