16 Ιαν 2017

Σειρά Διαλέξεων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο Σπίτι της Κύπρου

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 υπεγράφην το πλαίσιο συνεργασίας των τριών φορέων για την οργάνωση της Σειράς Διαλέξεων, από τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚ, κ. Ηρακλή Ζαχαριάδη, τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Χριστόφορο Χριστοδουλίδη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο τη Διοικούσας Επιτροπής του ΑΚΠΥ Καθηγητή Κώστα Χρίστου και τη Μορφωτική Σύμβουλο της Κυπριακής Πρεσβείας, κ. Μαρία Παναγίδουμε την παρουσία του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Κενεβέζου
Με την εκδήλωση «Ένας αρχαίος κωμικός ποιητής από την Πάφο: ο Σώπατρος, με κεντρικό ομιλητή τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Βάιο Λιάπη, εγκαινιάζεται η «Σειρά Διαλέξεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου» την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, 6.30 μ.μ., στο Σπίτι της Κύπρου, στην Αθήνα. 
Η σειρά διαλέξεων εντάσσεται στην ενίσχυση του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος, με τα Μέλη και τους Φίλους της ΕΠΟΚ και γενικά της Κυπριακής Παροικίας στην Ελλάδα, αλλά και μια προσφορά προς τους αδελφούς Ελλαδίτες προβάλλοντας τον Κυπριακό Ελληνισμό στο ευρύτερο κοινό.
Η σειρά διαλέξεων είναι το ξεκίνημα της υλοποίησης των στόχων της προαναφερθείσας συμφωνίας. 
Σε ειδική εκδήλωση θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου (5 διαλέξεις, την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα).