22 Δεκ 2019

Με Μεγάλη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του ΕΠΟΚ!


Με την πραγματοποίηση για δεύτερη χρονιά της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του ΕΠΟΚ,  με την παρουσία του μαέστρου και συνθέτη κυρίου Γιώργου Βενετσιάνου και του σπουδαίου τραγουδοποιού κυρίου Χρήστου Αγγελόπουλου, ο οποίος τραγούδησε a capella τον ύμνο του ΕΠΟΚ, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για τις ευχές του Δ.Σ. στους πολυαγαπημένους φίλους και μέλη του Συλλόγου.


Στην αρχή μίλησε ο κ. Ζαχαριάδης, Πρόεδρος του Ε.Π.ΟΚ., και ακολούθως ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους ποιητές εκφώνησαν τα νέα ποιήματά τους. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι έδωσαν δυναμικό "παρών" και αντευχήθηκαν μέσα από μια γιορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με μουσική από ακορντεόν και τραγούδια από την αγαπημένη μας φίλη κυρία Τριανταφυλλιά.


Όλος ο κόσμος ήταν εκεί, καθώς νέοι και παλιοί ποιητές έντυσαν με τα ωραιότατα ποιήματά τους την εκδήλωση, ενώ οι παρευρισκόμενοι τα καταχειροκρότησαν. Όσοι δεν παρευρέθησαν έχασαν μια από τις ωραιότερες εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Ακολουθεί το πλήρες βίντεο της εκδήλωσης που δεν πρέπει να χάσετε!