26 Απρ 2020

Κυκλοφόρησε η συλλεκτική έκδοση της φετινής Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονίας!

Η "Κυπριακή Φιλολογική Πρωτοχρονιά", η σεμνή αυτή ετήσια έκδοση της πνευματικής  και καλλιτεχνικής μας ζωής αποτελεί ένα σημαντικό εκδοτικό γεγονός κάθε χρόνο. Όλα  μας τα βιβλία θα διατεθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και  Κύπρο.  Η Φιλολογική Πρωτοχρονιά αποτελεί ένα καθρέφτη ολόκληρης της πολιτιστικής ζωής του λαού μας στην πιο κρίσιμη τριετία και περιέχει τον παλμό και τα ρεύματα της πνευματικής ζωής. Στη έκδοση αυτή συμπεριλάβαμε μεγάλους λογοτέχνες μας που συνέβαλαν στην εξύψωση των καλλιτεχνών μας.

Το φετινό τεύχος της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς (2019-20) μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το παραγγείλετε! Η τιμή του κάθε έγχρωμου αντίτυπου ανέρχεται στα 15€, ενώ λόγω της μεγάλης ζήτησης μπορείτε για λίγο ακόμα να προμηθευτείτε και κάποια από τα τελευταία συλλεκτικά κομμάτια των εκδόσεων των τεσσάρων προηγούμενων ετών (2015, 2016, 2017 και 2018) που είναι επίσης διαθέσιμα στην ίδια τιμή. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ Κ.Φ.Π. ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Αν θέλετε να παραγγείλετε το βιβλίο μπορείτε να επικοινωνήστε με το 0030 693 7554184 (Η. Ζαχαριάδης) ή το kypriakosellinismos@yahoo.gr