26 Νοε 2020

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-20 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Στα πλαίσια του 11ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού (έτους 2020), όσοι φίλοι του Ε.Π.Ο.Κ. επιθυμούν να αποστείλουν βιβλία τους προς αξιολόγηση για τα «Βιβλία Χρονιάς 2020», εκδοθέντα το 2019 και το 2020, τώρα μπορούν! Τα ονόματα των διακριθέντων, καθώς και η ημερομηνία της απονομής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ΕΠΟΚ www.epok.gr. 

Ο κάθε συμμετέχοντας πρέπει να στείλει δύο αντίτυπα του βιβλίου του και θα πρέπει να αποσταλλούν με απλή επιστολή (όχι συστημένη), εσωκλείοντας μαζί με το βιβλίο και έναν μικρό φάκελο με τα προσωπικά στοιχεία του διαγωνιζομένου (Ονοματεπώνυμο, Δ/νση κατοικίας, Ταχ. κώδικας, E-mail, Τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), Τίτλος Βιβλίου – Εκδοτικός Οίκος). Στον εξωτερικό φάκελο να υπάρχει η ένδειξη «Αξιολόγηση Βιβλίου Χρονιάς 2019-2020». Πριν την αποστολή του βιβλίου σας θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ε.Π.Ο.Κ. στο 693 7554184.

Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η 1η Μαρτίου 2021 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριλάβουμε το έργο σας για αξιολόγηση είναι να έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημερώσεων (newsletter) του συλλόγου μας πατώντας ΕΔΩ αν δεν το έχετε κάνει ήδη έτσι ώστε να διευκολύνετε την επικοινωνία μας μαζί σας.

Με την αποστολή της συμμετοχής σας συμφωνείτε με τους όρους του 11ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο email info@epok.gr και στην ιστοσελίδα του ΕΠΟΚ www.epok.gr.