19 Δεκ 2020

Προλάβετε τις συλλεκτικές εκδόσεις της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονίας!

Η "Κυπριακή Φιλολογική Πρωτοχρονιά", η σεμνή αυτή ετήσια έκδοση της πνευματικής  και καλλιτεχνικής μας ζωής αποτελεί ένα σημαντικό εκδοτικό γεγονός κάθε χρόνο. Όλα  μας τα βιβλία θα διατεθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και  Κύπρο.  Η Φιλολογική Πρωτοχρονιά αποτελεί ένα καθρέφτη ολόκληρης της πολιτιστικής ζωής του λαού μας στην πιο κρίσιμη τριετία και περιέχει τον παλμό και τα ρεύματα της πνευματικής ζωής. Στην έκδοση συμπεριλαμβάνουμε μεγάλους λογοτέχνες μας που συνέβαλαν στην εξύψωση των καλλιτεχνών μας.

Περιορισμένα κομμάτια από όλα τα τεύχη της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς είναι διαθέσιμα και μπορείτε να το παραγγείλετε! Η τιμή του κάθε έγχρωμου αντίτυπου ανέρχεται στα 15€, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα συλλεκτικά κομμάτια όλων των εκδόσεων (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) στην ίδια τιμή. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Φ.Π. ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Αν θέλετε να παραγγείλετε το βιβλίο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 0030 693 7554184 (Η. Ζαχαριάδης) ή το filologiki-protoxronia@epok.gr