29 Μαρ 2021

Κυκλοφόρησε η συλλεκτική έκδοση της φετινής Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονίας!

Η "Κυπριακή Φιλολογική Πρωτοχρονιά", η σεμνή αυτή ετήσια έκδοση της πνευματικής  και καλλιτεχνικής μας ζωής αποτελεί ένα σημαντικό εκδοτικό γεγονός κάθε χρόνο. Όλα  μας τα βιβλία θα διατεθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και  Κύπρο.  Η Φιλολογική Πρωτοχρονιά αποτελεί ένα καθρέφτη ολόκληρης της πολιτιστικής ζωής του λαού μας στην πιο κρίσιμη τριετία και περιέχει τον παλμό και τα ρεύματα της πνευματικής ζωής. Στη έκδοση αυτή συμπεριλάβαμε μεγάλους λογοτέχνες μας που συνέβαλαν στην εξύψωση των καλλιτεχνών μας.

Το φετινό τεύχος της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς (2020-21) μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το παραγγείλετε! Η τιμή του κάθε έγχρωμου αντίτυπου ανέρχεται στα 15€, ενώ λόγω της μεγάλης ζήτησης μπορείτε για λίγο ακόμα να προμηθευτείτε και κάποια από τα τελευταία συλλεκτικά κομμάτια των εκδόσεων των προηγούμενων ετών (2015, 2016, 2017, 2018 και 2019) που είναι επίσης διαθέσιμα στην ίδια τιμή. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ Κ.Φ.Π. ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ Κ.Φ.Π. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ Ε.Π.Ο.Κ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

Αν θέλετε να παραγγείλετε τη φετινή ή κάποια προηγούμενη έκδοση μπορείτε να επικοινωνήστε με το 0030 693 7554184 (Η. Ζαχαριάδης) ή το kypriakosellinismos@yahoo.gr