6 Οκτ 2021

Με τον Ε.Π.Ο.Κ. είναι Χριστούγεννα και το 2022!

 Ο Ε.Π.Ο.Κ. προκηρύσσει έναν ακόμα μεγάλο διαγωνισμό, αυτήν την φορά τον 2ο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό του! 

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός "Με τον Ε.Π.Ο.Κ. είναι Χριστούγεννα" αρχίζει την 1η Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την 10η Δεκεμβρίου και δίνει την δυνατότητα στους 10 πρώτους βραβευθέντες στο Παραμύθι και στους 10 πρώτου στο Διήγημα να πάρουν δώρο βιβλία. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, παρακαλούμε το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι και το Χριστουγεννιάτικο Διήγημα να μην υπερβαίνουν τις τέσσερις σελίδες Α4 δακτυλογραφημένες με γραμματοσειρά Arial 12. Φυσικά τα θέματα σας θα πρέπει να είναι χριστουγεννιάτικα. 

Έχετε δικαίωμα να λάβετε μέρος είτε στο Παραμύθι είτε στο Διήγημα είτε και στα δύο, ενώ μπορούν να αποσταλούν και Παραμύθια ή Διηγήματα παλαιότερων χρόνων τα οποία δεν είναι βραβευμένα. 

Μαζί με τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστό αρχείο (word ή pdf μόνο) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το email του συμμετέχοντα. Δεν γίνονται δεκτά χειρόγραφα. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί μαζί με τα αποτελέσματα.

Μπορείτε να στέλνετε τα έργα σας στο email kypriakosellinismos@yahoo.gr εντός της προθεσμίας.