26 Ιουλ 2022

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-22 (Μέρος 2)

 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ 


Ποίησης  Εραστές - Λίτσα Καποπούλου

 Ποίησης Εραστές είναι ο τίτλος της νέας ποιητικής συλλογής της συγγραφέως και ποιήτριας Λίτσας Καποπούλου. Η ποιήτρια υφαίνει τα ποιήματά της με αλήθεια, ευαισθησία, βαθιά ψυχή και πανανθρώπινες αξίες!

Η φιλοσοφική διάθεση που την διακατέχει κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο από την αρχή ως το τέλος!

Η ροή των ποιημάτων της μεστή και ουσιαστική με μία υψηλή δεξιοτεχνία στον λόγο ενώ η έξοχη πένα της γεννά έντονα συναισθήματα που μαγεύουν, συγκινούν, λυτρώνουν!

Διαβάζοντας την ποιητική συλλογή "Ποίησης Εραστές θα έχετε προσθέσει ένα διαμαντάκι στο βαρύτιμο κόσμημα της καρδιάς σας!

—---------------------------------------------

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ- Αναστασία Λειβαδοπούλου


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ" είναι ο τίτλος της νέας ποιητικής συλλογής της ταλαντούχας ποιήτριας Αναστασίας Λειβαδοπούλου.

Η συγγραφέας του έργου μέσα από τα ποιήματά της αγγίζει απαλά τα φύλλα της καρδιάς μας, ενώ με το γλαφυρό και μεστό της λόγο περνά μηνύματα ουσιαστικά προς διάφορες κατευθύνσεις.

Η δύναμη των στίχων της μοναδική με μία ζηλευτή αυθεντικότητα και έντονα συναισθήματα που μας παρασύρει σε μονοπάτια αυτογνωσίας…

Κάθε στίχος της μοιάζει σαν μία φλόγα που ενεργοποιεί τη σκέψη και τον νου και ημερεύει το μυαλό!


Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας την ποιητική συλλογή ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ, θα ανακαλύψουμε συναισθήματα που ταυτιζόμαστε απόλυτα και γινόμαστε ένα μαζί τους και ταυτόχρονα θα ανοίξουμε το παράθυρο της ψυχής μας στον ήλιο, στην ομορφιά, στο όνειρο, την ελπίδα!

—---------------------------------------------------------------

Τα πουλιά της Βροχής - Βασιλική Φωτίου


Τα Πουλιά της Βροχής είναι το νέο βιβλίο της θαυμάσιας θεατρικής συγγραφέως Βασιλικής Φωτίου.

Το νέο, σπουδαίο δημιούργημά της, περιλαμβάνει πέντε θεατρικά έργα που απευθύνεται σε όλους τους αναγνώστες, μικρούς και μεγάλους.

Διάλογοι μεστοί και ουσιαστικοί με βαθιά νοήματα και αξίες, όπου η έξοχη πένα και το βαθύ συναίσθημα της συγγραφέως με έναν τρόπο εντυπωσιακό ιχνηλατεί ζωές και αναλύει χαρακτήρες!

Τα πουλιά της Βροχής είναι ένα έργο βαθιά ενδοσκοπικό και ταυτόχρονα επικοινωνιακό που αναδεικνύει τον πλούσιο ψυχικό κόσμο της συγγραφέως, Βασιλικής Φωτίου, προσφέροντας απλόχερα τους πολύτιμους θησαυρούς της ψυχής της μέσα από τα νοήματα και τα μηνύματα που περνά!

Ένα κορυφαίο έργο, που αξίζει να διαβαστεί από όλους μας, αφιερωμένο στην θεραπευτική κοινότητα Αγία Σκέπη και στον Ο.Π.Α Π Κύπρου για την κοινωνική του προσφορά!