26 Ιουλ 2022

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-22 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,


Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι όσοι φίλοι του Ε.Π.Ο.Κ. επιθυμούν να αποστείλουν βιβλία τους προς αξιολόγηση για τα «Βιβλία Χρονιάς 2022», εκδοθέντα το 2022 και το 2021, τώρα μπορούν! Τα ονόματα των διακριθέντων, καθώς και η αξιολόγηση των διακριθέντων βιβλίων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ΕΠΟΚ www.epok.gr

Ο κάθε συμμετέχων πρέπει να στείλει ένα αντίτυπο του βιβλίου του και θα πρέπει να αποσταλεί με απλή επιστολή (όχι συστημένη), εσωκλείοντας μαζί με το βιβλίο και έναν μικρό φάκελο με τα προσωπικά στοιχεία του διαγωνιζομένου (Ονοματεπώνυμο, Δ/νση κατοικίας, Ταχ. κώδικας, E-mail, Τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), Τίτλος Βιβλίου – Εκδοτικός Οίκος). Στον εξωτερικό φάκελο να υπάρχει η ένδειξη «Αξιολόγηση Βιβλίου Χρονιάς 2021-2022». Πριν την αποστολή του βιβλίου σας θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ε.Π.Ο.Κ. στο 693 7554184.

Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η 1η Οκτωβρίου 2022 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριλάβουμε το έργο σας για αξιολόγηση είναι είσαστε εγγεγραμμένα και οικονομικών τακτοποιημένα μέλη του Ε.Π.Ο.Κ. και να έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημερώσεων (newsletter) του συλλόγου μας πατώντας ΕΔΩ αν δεν το έχετε κάνει ήδη έτσι ώστε να διευκολύνετε την επικοινωνία μας μαζί σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο kypriakosellinismos@yahoo.gr και στην ιστοσελίδα του ΕΠΟΚ www.epok.gr .