3 Φεβ 2024

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΚ

 Σε κλίμα συγκινητικό η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΕΠΟΚ, εχθές 31 Ιανουαρίου στο Σπίτι της Κύπρου, στην Κυπριακή πρεσβεία. Στο επίκεντρο, η θλιβερή επέτειος των 50 χρόνων της κατεχομενης Κύπρου .Θερμές ευχαριστίες στα παρόντα μέλη μας, ιδιαίτερα σε όσουςταξίδεψαν, από εκτός Αθηνών και από την Κύπρο και στο ΔΣ που εργάζεται ακατάπαυστα .

Κύριος στόχος του ΕΠΟΚ είναι να προάγει τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, χτίζοντας συμμαχίες με γερά θεμέλια για το σήμερα και το αύριο!
Λειτουργεί ως σταθερός ενισχυτής δύναμης και πίστης, προσφέροντας ένα αίσθημα συνέχειας, αξιοπρέπειας και ελπίδας για ένα όμορφο αύριο πιο αισιόδοξο και πιο φωτεινό για όλους μας!
Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο κ Ζαχαριάδη και τα μέλη του ΔΣ κ Βενιέρη, κ Φράγκου, κ Καποπούλου, κ Δημητρακόπουλο , κ Παπακώστα, κ Νασιόπουλο, κ Σεργίου και κ Φουρνατζόπουλο
Εγκάρδιες ευχαριστίες για την παρουσία τους στους:
Γιώργος Συλλούρης,
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κυπρίων Ελλάδος.
Δημήτρης Ξυνομιλάλης,
Πρόεδρος Αρχιτεκτόνων Ελλάδος.
Σωτήρκου Στυλιανή
Εκπρόσωπος Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος - ΕΛΒΕ
Γιώργος Σοφοκλέους
Επιχειρηματίας & Ξενοδόχος στα Χανιά
Πανίκκος Τσαγκάρης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών
Δημήτρης Φύκιρης
Εκδότης του Εκδοτικού Οίκου ΚΟΥΡΟΣ.
Ελένη Τυρίμου & Γιώργος Ποίζης,
μέλη του ΕΠΟΚ Κύπρου,
οι οποίοι συγκίνησαν το κοινό με τα θαυμάσια ποιήματά τους.
Τεό Συλβέστρο, εκπρόσωπος Αεροσυνοδών Ελλάδος.
Το Σπίτι της Κύπρου για τη ζεστή φιλοξενία στην ιστορική Αίθουσα Εκδηλώσεών του και την κυρία Άντρη, η οποία εγκάρδια μας βοήθησε . θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Βασίλη και Ηλία Παπακώστα Βασίλη Ηλία για την υπέροχη μουσική και τραγούδι . να είμαστε όλοι καλά και δημιουργικοί!