9 Φεβ 2019

Nέα Διήμερη Εκδρομή του Ε.Π.ΟΚ. στην Καλαμάτα!

Ο Ε.Π.Ο.Κ. θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στις 22 και 23 Μαρτίου στην Καλαμάτα με την ευκαιρία της συνδιοργάνωσης πνευματικής εκδήλωσης για τον σπουδαίο ποιητή και συγγραφέα Γιώργο Σεφέρη του συλλόγου μας με την Ένωση Μεσσηνίων Λογοτεχνών και του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τον Σεφέρη και εν συνεχεία θα απαγγελθούν ποιήματα από τους “ποιητές της Αθήνας του Ε.Π.Ο.Κ.” και των Μεσσηνίων Λογοτεχνών. 

Το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσουμε είναι το “ΧΑΙΚΟΣ” και το δίκλινο δωμάτιο στοιχίζει 60€ και το μονόκλινο 40€. Στην τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό. Όσον αφορά την μετακίνηση, αυτή θα πραγματοποιηθεί με το πούλμαν και αυτή τη στιγμή ο σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εύρεση της καλύτερης προσφοράς. Ήδη πήραμε δύο προσφορές για λεωφορεία 30 θέσεων και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε την καλύτερη τιμή απευθυνόμενοι σε ένα ακόμη πρακτορείο. Εντός της εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση για την τελική τιμή του λεωφορείου.

Η συγκεκριμένη αποτελεί μια εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε μιας και, μεταξύ άλλων, θα δούμε την ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει πρέπει να μας ενημερώσει το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο 693 7554184 (κ. Ζαχαριάδης).