1 Μαρ 2021

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΚ

Aγαπητοί φίλοι  και φίλες του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος,


Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας να καταβάλουν την συνδρομή τους η οποία ανέρχεται σε είκοσι ευρώ (20 €) ετησίως και  αποτελεί την βασική πηγή εσόδων του ομίλου μας.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΩΣ  ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ  ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΛΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΚ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ  ΣΤΕΓΗΣ  ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Τα γραφεία  μας, ως γνωστόν, λειτουργούν κάθε Δευτέρα  (18.00′ -20.00΄). Λόγω όμως της Πανδημίας που πλήττει και την χώρα μας αυτό δεν τηρείται το τελευταίο διάστημα. Προς διευκόλυνση των μελών, τα τηλέφωνα του προέδρου κ. Ηρακλη Ζαχαριάδη και των μελών του ΔΣ είναι στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειάζεστε και αφορούν δράσεις του ΕΠΟΚ. 

Με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής ανανεώνεται και η κάρτα μέλους σας και με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε τα προνόμια που προσφέρει ο ΕΠΟΚ και δεν είναι άλλα παρά  η είσοδος στον πολιτισμό και την ελευθερία λόγου.

Όλοι όσοι είναι μέλη θα παρακαλέσουμε να ενδιαφερθείτε να καταθέσετε τα χρηματα για την συνδρομη σας για να διατηρήσετε τα προνομια ενος μελους. Εμείς αμέσως μετά από αυτό θα φροντίσουμε να σας αποστείλουμε την επίσημη εγγραφή σας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας αποσταλεί η ενημερωτική επιστολή όπου θα αναγράφονται τα χρόνια μη καταβολής της συνδρομής σας και τα οποία παρακαλούμε να καταβληθούν διότι τα έξοδα είναι πολλά και αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε πλέον. Σε περίπτωση μη καταβολής, χάνετε τα προνόμια των μελών του ΕΠΟΚ.

Παρακαλούμε θερμά για την κατανόηση σας και την αμέριστη συμπαράσταση σας.


Με τιμή,

Η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΒΟΥΛΑ ΜΠΑΡΔΗ 6934029510

ΛΙΓΔΑΣ ΣΑΒΒΑΣ  6974464325

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 6977788289