26 Οκτ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Π.Ο.Κ.) 2017

«Ενώνουμε Ελλάδα και Κύπρο με όραμα λόγου και τέχνης»

     Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ.) προκηρύσσει τον 3ο Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό 2017 στις εξής κατηγορίες:
- Ζωγραφική
- Φωτογραφία
-Αγιογραφία

     Ο διαγωνισμός λήγει την 31η Ιανουαρίου 2018(σφραγίδα ταχυδρομείου), ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι εντός και εκτός Ελλάδας, διαμένοντες ελληνόφωνοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος με ένα έργο τους για καθεμιά από τις τρεις κατηγορίες τέχνης. Το  θέμα των έργων είναι ελεύθερο. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία, καθώς και έπαινοι.

     Κάθε έργο πρέπει να σταλεί σε ένα αντίτυπο και σε μέγεθος μέχρι Α3, με απλή επιστολή (όχι συστημένη) στην ακόλουθη διεύθυνση:
Υπόψη Προέδρου Ε.Π.Ο.Κ.  κ.Ηρακλή Ζαχαριάδη
Μικράς Ασίας 55 – 11527 – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον εξωτερικό φάκελο να υπάρχει η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ε.Π.Ο.Κ. 2017» και η κατηγορία τής συμμετοχής π.χ. «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ».

     Εσωκλείστε έναν μικρότερο φάκελο με τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία:
Oνοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας, Ταχ.Κώδικα, Ψευδώνυμο, Τίτλο έργου, Κατηγορία, Τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), Email .

      Τα ονόματα των διακριθέντων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Ε.Π.Ο.Κ. www.epok.gr , καθώς και η ημερομηνία της τελετής βράβευσης. Όλα τα προσωπικά στοιχεία των διαγωνιζομένων που λάβουμε θα χρησιμοποιηθούν και ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε τρίτους για θέματα σχετικά με το διαγωνισμό. Όσοι δεν παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης μπορούν να παραλάβουν τα βραβεία τους με αντιπρόσωπό τους την ημέρα της βράβευσης  ή ταχυδρομικά με αντικαταβολή, μετά από συνεννόηση με τη Γραμματεία.

Η μη τήρηση των παραπάνω όρων συνεπάγεται αποκλεισμό των διαγωνιζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
- κ.Ηρακλή Ζαχαριάδη, Πρόεδρο Ε.Π.Ο.Κ.   6937554184
- κα Ελένη Καραγιάννη-Βαρνάβα, Γενική Γραμματέα Ε.Π.Ο.Κ.  6997017933
ή  στο email kypriakosellinismos@yahoo.gr
και  στην ιστοσελίδα www.epok.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ                 ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΒΑΡΝΑBA